SLO | ENG | HR | SRB | DE | ITA | ES | RU | HU
  • Apartmani Vjeverica nalaze se na 1400 m nadmorske visine, gdje su idealni uvjeti za visinske treninge za sportaše različitih borilačkih vještina i drugih sportskih aktivnosti.

  • Mogučnosti za sport i rekreaciju vam nudi Rogla i Terme Zreče tijekom cijele godine.

Ponudba

PRAVLJICA NA ROGLI v objemu smrekovih gozdov in prečudovite neokrnjene narave:

Rogla je ena najboljših turističnih lokacij v Sloveniji, zato je prav, da jo pobliže spoznamo. Rogla je kraj in vzpetina, ki sodi med najpomembnejše na Pohorskem hribovju.


SMUČARSKA PONUDBA NA ROGLI:

11 smučarskih prog, snowboard park Rogla,  tekaške proge, sankališče, adrenalinsko sanklališče Zlodejevo,  vožnja s pasjo vprego  ( huskyji ), vožnja z motornimi sanmi, šola smučanja, izposoja smučarske opreme.

ROGLA  ( 1517 m ) JE RAJ za odkrivanje kulturnih  in naravnih znamenitosti  Pohorja , kolesarstvo in pohodništvo, počitek, meditacijo, gobarjenje, gorski ribolov, ježa ponijev za otroke, druženje in zabava. Kopanje, wellness, saune, fitnes v termah Zreče - 14 km ali v hotelu Planja na Rogli.

V bližnjih Slovenskih Konjicah : igranje golfa na golf igrišču Škalce, Indoor golf center,  vinska klet Zlati Grič – degustacije in ogledi.

Možnosti za šport in rekreacijo ponujata Rogla in Terme Zreče skozi vso leto.  Športni center Rogla, na nadmorski višini 1517 metrov, je priljubljena destinacija za priprave vrhunskih športnikov  tako v poletnem kot tudi v zimskem času. Številne ekipe izberejo Roglo kot kraj za vadbo in nabiranje kondicije pred pomembnimi športnimi dogodki in tekmovanji.


Prav tako priporočamo Roglo za vse ostale, ki zgolj ljubite neokrnjeno naravo, čist gorski zrak in mir pred mestnim  vrvežem, saj boste tukaj slišali le zvoke narave.

Rogla je tudi priznano KLIMATSKO ZDRAVILIŠČE, blažilni učinki klime na nadmorski višini 1.500 m, na sončnih in zavetrnih legah so primerni za vse, ki imajo težave s pljučnimi boleznimi in motnjami dihal.

DODATNA PONUDBA:

  • Dodatni POPUSTI PRI NAKUPU VEČDNEVNIH SMUČARSKIH PAKETOV  po LOKALNI TURISTIČNI PONUDBI posameznih terminov. PAKETI NUDIJO ŠE DODATNE POPUSTE drugih storitev: do 30% popusta na vstop v bazene Terme Zreče, savne, gostišča. KUPONE za nakup paketov naročite pri lastniku apartmajev Veverica.

  • - 25% popust na izbrane  Á la carte  jedi v gostišču Smogavc Gorenje ter v Hotelu Smogavc Zreče za vse goste apartmajev Veverica.

  • -50 % cenejše vozovnice za adrenalinsko sankališče Zlodejevo na Rogli : ( znižana cena  za odrasle = 2,5 € na vožnjo in za otroke do 14. leta starosti = 1,9 € na vožnjo);

  • - 30% cenejše kopalne karte za bazen v termah Zreče  in hotelu Rogla : za celodnevno kopanje (znižana  cena za odrasle = 7,5 EUR, cena za otroke = 5 EUR )

  • 20% popust na gostinske storitve v Koči na Jurgovem in v Koči na Pesku.

  • - 40% popusta na vožnje s sanmi s sibirskimi Husky-ji na Rogli

V kolikor želite imeti kupone za nakup smučarskih kart ter ostale popuste , nam morate to predhodno sporočiti nekoliko dni pred prihodom.

 

 

NA ROGLI ČE PADAT SNJEG TE DANE:

http://vremebo.com/vreme-10-dni/slovenija/rogla

Staze RADE i zimska idila dolazi!

U subotu 28.11. 2015 se otvaraju skijališta na Rogli.

Za početak radit če sljedeće pruge: Uniorček 1 i 2, Košuta i Planja.

Skijalište će biti otvoreno između 9:00 i 16:00 sati.

Staze za trčanje na snjigu svaki dan obnavljaju, osim klasične staze za skijanje ne - zbog nedostatka snijega.

Adrenalinsko sanjkalište Zlodejevo radit če od subote 28.11.2015,  otvoreno  svaki dan od 12:00 do 18:00 sati (osim u slučaju lošeg vremena)

Rogla i apartmani Vjeverica pozivamo Vas,da dođete na zimske sportske aktivnosti, na skijanje ili samo se nadisati čistog i sviježeg gorskog zraka, a možda se opustiti u termalnim vodama obližnjeg spa centra Zreče.

SADA AKCIJSKE CIJENE 


NE PROPUSTITE POVOLJNI PAKETI:

Rezervirajte čim prije po akcijskih povoljnih cijenama na našoj web stranici - SPECIALNE PONUDE, gdje vam nudimo u ovoj sezoni popuste do 20% na cjenik za sve datume od 03.01.2016 do 13.02.2016!

Apartmani Vjeverica Video:

Online reservation: