SLO | ENG | HR | SRB | DE | ITA | ES | RU | HU
  • Apartmani Vjeverica nalaze se na 1400 m nadmorske visine, gdje su idealni uvjeti za visinske treninge za sportaše različitih borilačkih vještina i drugih sportskih aktivnosti.

  • Mogučnosti za sport i rekreaciju vam nudi Rogla i Terme Zreče tijekom cijele godine.

Aktivnosti

 

Aktivnosti na Rogli in okolici na spodnjih povezavah:

http://www.destinacija-rogla.si/koledar-prireditev

 
 

BIKE PARK

Med letne dvigovalce utripa sodi Bike Park Rogla sredi pohorskega gozda. Šest raznolikih gozdnih prog različnih težavnosti (od modre do črne) se razteza od Mašinžage do Ostruščice. Popestrijo jih elementi, ki jih pozna vsak pravi downhill kolesar, torej table, banda, drop, step up itd. 
Lansko leto smo dodali dve, do zdaj najzahtevnejši progi, označeni s 5 in 6 – v žargonu jih imenujemo Super Flow, saj je na njima veliko skokov, dropov in hitrih ovinkov. Začneta se pod sedežnico Planja in se raztezata po planoti do začetka smučišča Jasa, tam prečkata smučišče in se spustita v gozd.

Kljub temu, da Bike Park nudi adrenalinski pospešek ekstremnejšim kolesarjem, je primeren tudi za začetnike. Izposojamo namreč vrhunsko  opremo, na vrhu Planje je poligon, namenjen učenju osnov gorskega kolesarstva, s sabo v Bike Park ali po drugih pohorskih gozdnih potkah pa lahko vzamete izkušenega vodiča.

6 RAZLOGOV ZA

  • 7.500 m urejenih prog,
  • različne težavnostne stopnje,
  • poligon za začetnike,
  • inštruktorji gorskega kolesarjenja,
  • izposoja vrhunskih koles Specialized in GT (downhill, cross country in otroška kolesa),
  • izposoja varnostne opreme (čelada, ščitniki),
  • vodene ture po Pohorju, Bike Parku ali učenje osnov v poligonu.

 

FUN PARK

Pozimi se del Bike Parka spremeni v zimsko adrenalinsko doživetje za smučarje in deskarje prostega sloga – Fun Park, ki ga najdete vzdolž leve strani smučišča Mašinžaga. V njem smučarji in deskarji izvajajo trike, skoke in obrate na številnih jib, slide in jump objektih, ki jih vsako leto znova pripravlja Roglina ekipa – vedno se najde kakšen rail, box, in za najpogumnejše kicker in big air. Sezona Fun Parka doseže vrhunec v že tradicionalnem marčevskem Rogla Freestyle Weeku.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

+386 (0)3 757 74 68
 
 

Poletni športi

Peš ali s kolesom se lahko odpravite med stoletne pohorske gozdove, po zelenih travniških preprogah ali skozi urejene vinograde in sadovnjake na sončnih legah dravinjskih goric. Na mnogih označenih pohodniških in kolesarskih poteh boste spoznali naravne znamenitosti ali zgovorne ostanke davne preteklosti.

KOLESARSTVO

S kolesom se odpravite med stoletne pohorske gozdove, po zelenih travniških preprogah ali skozi urejene vinograde in sadovnjake na sončnih legah Dravinjskih goric. Kolesarski izleti »   
več o tem »

 

 
NORDIJSKA HOJA

Izkušeni vodniki vas bodo popeljali v osrčje pohorskih gozdov, pri čemer vas bodo seznanili z osnovami nordijske hoje, ki je ena najbolj učinkovitih, celovitih, varnih in dostopnih telesnih aktivnosti in je izvedljiva preko celega leta ter primerna za ljudi vseh starosti in ravni telesne pripravljenosti.   
več o tem »

 

 
PLEZANJE

Plezalne dogodivščine na Rogli se predstavljajo z izvirnimi programi za rekreativce, začetnike, šole, podjetja ter družine. Nižja plezalna stena višine 2.90 metra je primerna za otroke in ogrevanje pred pravimi izzivi na višji plezalni steni višine 9 metrov. Plezanje vzpodbuja družinski duh in motivacijo, da preizkusite sami sebe v nori avanturi. Plezalne...
več o tem »

 

 
POHODNIŠTVO

Spoznajte destinacijo Rogla - Pohorje peš po označenih pohodnih poteh. Naužijte se svežega zraka skozi bogate pohorske gozdove, cvetoče travnike, rodovitna polja in vinograde. Pohodniški izleti »   
več o tem »

 

 
ŠPORTNI RIBOLOV

V neposredni bližini Term Zreče leži Zreško jezero z urejeno sprehajalno potjo in prijetnimi kotički za športni ribolov. Številne ribiče navdušuje bogat ulov številnih vrst rib, kot so smuč, ščuka, postrv, klen, podust, krap, in zelenka. Športni ribolov je mogoče tudi na umetnem jezeru Mašin žaga na Rogli. 
več o tem »

 

 
TENIS

Ljubiteljem tenisa so zunanja tenis igrišča na voljo v Zrečah in na Rogli.   
več o tem »

 

NA ROGLI ČE PADAT SNJEG TE DANE:

http://vremebo.com/vreme-10-dni/slovenija/rogla

Staze RADE i zimska idila dolazi!

U subotu 28.11. 2015 se otvaraju skijališta na Rogli.

Za početak radit če sljedeće pruge: Uniorček 1 i 2, Košuta i Planja.

Skijalište će biti otvoreno između 9:00 i 16:00 sati.

Staze za trčanje na snjigu svaki dan obnavljaju, osim klasične staze za skijanje ne - zbog nedostatka snijega.

Adrenalinsko sanjkalište Zlodejevo radit če od subote 28.11.2015,  otvoreno  svaki dan od 12:00 do 18:00 sati (osim u slučaju lošeg vremena)

Rogla i apartmani Vjeverica pozivamo Vas,da dođete na zimske sportske aktivnosti, na skijanje ili samo se nadisati čistog i sviježeg gorskog zraka, a možda se opustiti u termalnim vodama obližnjeg spa centra Zreče.

SADA AKCIJSKE CIJENE 


NE PROPUSTITE POVOLJNI PAKETI:

Rezervirajte čim prije po akcijskih povoljnih cijenama na našoj web stranici - SPECIALNE PONUDE, gdje vam nudimo u ovoj sezoni popuste do 20% na cjenik za sve datume od 03.01.2016 do 13.02.2016!

Apartmani Vjeverica Video:

Online reservation: